Na místo vyjely všechny hlavní složky integrovaného záchranného systému; naštěstí se maléry obešly bez zranění. Autobus byl ostatně jen velice skrovně obsazen; cestovali v něm pouze dva lidé. Ani šofér osobního auta ošetření po krkolomném pádu nepotřeboval.

Po osmé hodině již byla spojnice Radotína se Zadní Kopaninou opět průjezdná – avšak stále se zvýšenou opatrností. Původně policisté předpokládali, že kvůli silnému náledí zůstane úsek komunikace v údolí Radotínského potoka uzavřen až do poledního. A jak se ukázalo po zahájení vyprošťovacích prací, kdy byla silnice opět uzavřena, neprohádali. Autobus zprvu hasiči zajistili ukotvením k navijáku na zásahovém vozidle – a na místo dorazily jeřáby dopravního podniku i pražských hasičů ze základny na Petřinách. Přivezen ale musel být ještě vyprošťovací kontejner ze Smíchova s dalším vybavením. Zasahující hasiči se také připravili na možný únik provozních kapalin. Po nehodách se sice ropné látky do potoka nedostaly, hasiči ale předpokládali, že se to může změnit, až se dostanou ke zdemolovanému osobnímu autu a pohnou s ním.

Lze předpokládat, že tato nehoda může přinést komplikace i do budoucna. Její řešení jako pojistné události se pro pojišťovnu může stát docela oříškem.