Řidička nepřežila srážku v křižovatce
Vážná nehoda s tragickým následkem se v pátek večer stala na severozápadním okraji metropole. V křižovatce na silnici spojující Nebušice s Přední Kopaninou nepřežila srážku s dodávkou žena za volantem osobního auta, které bylo po nárazu odmrštěno do pole. Utrpěla zranění, jimž podlehla přímo na místě.

Okolnosti neštěstí v křižovatce ulic Do Horoměřic, K Tuchoměřicům a Tuchoměřická zůstávají předmětem šetření policie; prvotní poznatky nicméně napovídají, že menší auto zřejmě nedalo přednost rozměrnějšímu vodidlu, jedoucímu po hlavní silnici. Během práce záchranných složek na místě neštěstí byla komunikace dočasně uzavřena.

Opilý řidič proletěl značením u zavřené Blanky
Pár stovek metrů od místa činu zadrželi pražští policisté v noci na sobotu řidiče osobního vozu značky BMW, který v silné opilosti havaroval v Břevnově na nájezdu do stále ještě uzavřeného tunelu Blanka. Nehoda, k níž došlo půl hodiny po půlnoci, ale nebyla osobní demonstrací šoféra proti planým slovům politiků, kteří zprovoznění nákladné dopravní stavby slibovali už před čtyřmi roky. Šlo o „obyčejnou" bouračku v důsledku nezvládnutí řízení pod vlivem alkoholu.

Šofér jedoucí od Strahovského tunelu selhal při průjezdu zatáčkou a naboural do dopravního značení. Auto s „očesanou" pravou přední částí hned opustil a snažil se zmizet. Marně.

Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo. Muž, který seděl za volantem, se ale bude zpovídat z ohrožení pod vlivem návykové látky – po dopadení totiž nadýchal 2,6 promile – a může také vzít jed na to, že si pěkně dlouho legálně nezařídí. Ostatně – o řidičák přišel už v minulosti.