V případě 78letého seniora, který prý bývá zmatený a stává se, že usíná v městské dopravě, se tak stalo o den později (a ještě ve středu policisté nahrazovali pátrací fotografii aktuálnější podobenkou). „Jeden z mužů přišel domů sám. Uvedl, že měl „výpadek" – a tři dny se toulal po loukách v okolí Barrandova. Druhého nalezli sousedé nedaleko jeho bydliště, jak leží ve křoví a je zmatený," naznačil Daněk bližší okolnosti.

Provoz na dálnici brzdila smrtelná nehodaTragická nehoda blokovala v noci na čtvrtek výjezd z Prahy směrem na Benešov po brněnské dálnici D1. U Průhonic nepřežil 43letý řidič skútru havárii, do níž byla zapojena také dvě osobní auta. Co přesně se na místě stalo, zůstává předmětem šetření. Prvotní poznatky napovídají, že motocyklistu jedoucího po dálnici ve směru od Chodova hodinu před půlnpcí srazilo auto, které na 6. kilometru na dálnici najíždělo – a vzápětí ho ještě přejelo další vozidlo. Řidič jednostopého vozidla utrpěl při nehodě vážná zranění, která neposkytovala šanci přežít; záchranáři mu už nemohli pomoci.

Smrt v parku si mladík zřejmě zvolil sámOkolnosti smrti mladíka, který v parku na Petřinách podlehl střelnému poranění, šetří od čtvrtka pražská policie. Zdá se pravděpodobné, že lokalitu poblíž vysokoškolských kolejí nedaleko ulice Na Větrníku si mladý muž jako místo svého skonu vybral záměrně – rozhodl se tam spáchat sebevraždu. Zbraň našli policisté u těla. Podle serveru Policejnidenik.cz, který jako první informoval o podrobnostech, byl na místě nalezen také minimálně jeden dopis na rozloučenou.