A těch pět stovek diváků poslouchalo a chvílemi nás možná napadlo, že jsme se ocitli v jiném světě. Všechny nás obklopovaly hradby. Tohle spojení působilo tak, že jsme občas tajili dech. Tohle místo bylo vybráno skvěle. V ten páteční večer na pódiu zpíval „netopýr". Tak se zpěvačka popsala měla na sobě krátké červené šaty. A ty šaty měly vzadu něco jako křídla. Prostě netopýr.

Čtěte také: Aneta Langerová zpívala na Letní scéně Vyšehradu. Podívejte se!

Ta zpěvačkou byla Aneta Langerová. A tím místem, kde se zastavil čas, byla Letní scéna na pražském Vyšehradě. Turné Pár míst, kdy Aneta Langerová vystupuje za doprovodu smyčcového tria, zakotvilo v pátek večer v Praze.

Písně Anety přetvořené do podoby violy, violoncella, houslí , piana a Anetiny kytary a jejího hlasu vytvořily mnohým několikrát za večer na těle husí kůži. A velký potlesk.

Takové koncerty se nezapomínají. Už pro to, že vám je na nich dobře. Příjemně. Mile. Ostatně taková je Aneta. Tak vlastně co čekat jiného?

Violoncellistka Dorota Barová, violista Vladan Malinjak, houslistka Veronika Vališová, pianista Jakub Zítko a Aneta Langerová. Parta k pohledání. Škoda, že ten večer utekl tak rychle. Ten závěrečný přídavek v podobě hitu Voda živá zpíval celý Vyšehrad. Tenhle koncert se určitě líbil i Bedřichu Smetanovi, Antonínu Dvořákovi i Waldemaru Matuškovi, kteří jistě poslouchali v povzdálí také…