Bar U NemožnýchZdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Bar U Nemožných

Mají špalek a hřebíky a to je skvělá hra pro dlouhé zimní večery. Dá se hrát o panáky, ale lepší je hrát o peníze. Druhý den vám totiž není zle a máte „love na kapse".

Blue LightZdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Blue Light

Tady dělají ty nejlepší nealkoholické koktejly v celé Praze. Mě vždycky refreshnou a nakopnou. Mají taky skvělé barmany a barmanky. Nejlepší jsou tu neděle, jelikož přes víkend hraju a je tak narváno, že se tam člověk stejně nevejde.

TovárnaZdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Továrna

Krásný prostor, který vás ohromí, a vy se hned nadchnete a chcete si dát všechno, co na baru mají. Výstavou custom motorek to všechno teprve začalo, na prosinec chystají vánoční trhy Triangl ve spolupráci s Vnitroblockem a trhy MINT.

Vinyl BarZdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Vinyl Bar

Místo, které mě hned chytlo svou atmosférou, dobrým zvukem a chodí tam samí krásní lidé. I když se uvnitř kouří, klimatizace zvládá vše odsát a vám nenačichne oblečení, což oceníte hlavně po návratu domů.

Jam and Co.Zdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Jam and Co.

Skvělé obědy i večeře, vždycky si chci dát všechno a jedl bych tam s potěšením každý den. Škoda, že to nemám pod barákem. Ale nejradši tam mám afterwork party. Special menu, originální koktejly a k tomu live DJs. To se další den do práce moc těším.

Čtěte také: Petr Bende: Jaká místa mám v Praze rád