ZtracenkaZastrčený park v Praze 2 s výhledem na nemocnici a fakulty UK na Albertově. Kdo o něm neví, projde kolem, aniž by jej našel. Proti „provařeným" Riegrovým nebo Havlíčkovým sadům je to v létě oáza klidu.

Ztracenka. Zdroj: DENÍK/ Vít Šimánek

Veronika Loulová.
Veronika Loulová: Jaká místa mám v Praze ráda

MeetFactoryNepřekvapivě trávím většinu svých dní i večerů právě zde kromě koncertů a parties, které tady děláme, má MeetFactory také vlastní divadelní scénu, dvě galerie současného umění, široký rezidenční program pro umělce, v létě každou středu na zadním dvorku letní kino a kavárnu, kde teče i řemeslné pivo Matuška. I po 7 letech mě toto místo pořád baví.

Meet Factory. Zdroj: DENÍK/ Eva Kořínková

Vlkova 26Malý klub bez jména (Vlkova 26 je adresa) na Žižkově vzniknul na místě někdejšího expatského baru Blind Eye, který před 10 lety formoval pražské proto-hipstery. Dnes je klub čistější, vytříbenější, s dobrými koktejly a créme de la créme pražské DJské scény za gramofony.

Moje místa Michala Brennera, bar Vlkova 26, Praha 3.5.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

ChampagneriaBar v „myší díře" u Bartolomějské, postavený na španělském sektu cava. Mají jej desítky druhů, doplněné o francouzské crémanty a samozřejmě i champagne. K tomu jednoduché tapas, výřečný majitel, co na počkání naučí hosta sabrage, a minimalistický interiér od Barbary Bencové. Pozor: velmi těžce se odsud odchází.

Oblíbená místa Michala Brennera, bar Champagneria, 3.5.2017, PrahaZdroj: Deník / Cvrčková Klára

Zahrádka pizzerie SanCarlo na KampěInteriér restaurace je mírně řečeno extravagantní. Mozaiky ze zrcadel, empírový nábytek, obrazy namalované na zdi. Ovšem dělají nejlepší nea- polskou pizzu v Praze a jejich zahrádka je v létě naprosto kouzelná.

moje místa Michala Brennera, pizzeria San Carlo, Praha, 3.5.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

Herec Daniel Koťan.
Daniel Koťan: Jaká místa mám v Praze rád