Snowboarding Zdroj: ČTK/ZUMA/Jeff Gritchen

Vysněné místo

Krytý, multifunkční areál pro sjezdové lyžování a snowboarding kdesi v Praze, v zimě obklopený zasněženými drahami pro běžecké lyžování. Praha je svým umístěním i geomorfologicky absolutně vhodnou lokalitou. Jednou bych moc rád na takovém místě trávil čas se svými dětmi a svými svěřenci.

Pumptracková dráha Zdroj: DENÍK/ Klára Cvrčková

Pumptracková dráha v Modřanech

Nová, krásná dráha v areálu Na Beránku. Vyrostla díky Czech Snow- boardcross Teamu, mému svěřenci Matyáši Kulichovi, představitelům radnice Prahy 12 a pražskému magistrátu. Věřím, že tento ojedinělý prostor budeme moci postupem času dále vylepšovat do uceleného světově ojedinělého kompaktního sportoviště pro širokou veřejnost a tréninkové středisko pro snowboardcrossové reprezentanty. Je přístupná široké veřejnosti celoročně a zdarma!

Milíčovský lesZdroj: DENÍK/ Klára Cvrčková

Milíčovský les a Háje

Tady jsem prožil větší část svého dětství a po letech se sem vrátil se svou rodinou. Prostor, tenkrát ještě šedivý a depresivní, ze kterého jsem jako dítě vyrážel za tmy do školy či na časné tréninky a dost často se do něj za tmy zase vracel. Prostor, ze kterého jsem unikal četbou tisíců knih a hledáním jiného světa. Prostor, který se mi o víkendech, díky mým rodičům a pravidelným výletům na kole či jen tak pěšky, rozrůstal o krásné prostředí Milíčovského lesa a jeho rybníků (tenkrát jsme se v nich i koupali a teď o tom vyprávím svým dětem). Místo, kde v současnosti žiju a které prošlo obrovskou pozitivní změnou, je plné zeleně, dětských hřišť a přátel.

Filmové ateliéry na Barrandově. Ilustrační foto. Zdroj: DENÍK/ Dimír Šťastný

Barrandovské ateliéry

Magický areál, který mi umožňuje plnit si dětské sny a hrát si na vojáky, na indiány, být agentem, letcem či potápěčem. Tento prostor se svou zajímavou a dlouhou historií mi umožňuje potkávat se se zajímavými a moudrými lidmi, překonávat sama sebe, věřit sobě i mým kolegům na filmovém „place", při mé kaskadérské práci pro Láďu Lahodu a jeho Filmku. I tam jsem si našel přátele na celý život.

Staroměstské náměstí. Ilustrační foto.Zdroj: DENÍK/ Martin Divíšek

Staroměstské náměstí

Místo, na které jsem nejvíce vzpomínal a po kterém se mi nejvíce stýskalo při mých pracovních stážích ve Spojených státech i jinde ve světě. Je to místo, na kterém jsem silně prožíval sametovou revoluci, prožil euforickou vlnu hokejového Nagana. Místo hluboce spojené s českou historií. Místo, kde jsem hrdý na to, že jsem Čech.

Čtěte také: Darina Zavadilová: Jaká místa mám v Praze ráda