Moje místa Aleny Hanušové hala Královka, Praha 25.4.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

Sportovní hala Královka

Kromě domova nikde jinde netrávím tolik času. Jsem tréninkový typ. Samozřejmě se každému z nás někdy nechce, ale na nějakou ponorku si nepamatuji. Uvnitř haly najdeme všechno, co potřebujeme: dvě hrací plochy, prostornou kabinu, masérnu, rehabilitační prostory. Zkrátka ideál. Nejradši mám posilovnu, kvůli tomu, že si v ní dám do těla, a šatnu, ve které si s holkami podrbeme.

Moje místa Aleny Hanušové Cinema City Nový Smíchov, Praha 25.4.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

Nový Smíchov

Miluji filmy a je mi jedno, jakého jsou žánru. Těším se na drama, romantické příběhy i sci-fi. Ráda zajdu na americké snímky a samozřejmě i na české. Sleduji recenze, a pokud jsou dobré, hned holky lákám do kina. Díky tomu vlastně vznikají teambuildingy. Nejčastěji se scházíme v Cinema City Nový Smíchov. Hlavně proto, že ho máme blízko. A jestli zhřešíme? Nějaký popcorn si taky dáme.

Moje místa Aleny Hanušové The Farm, Praha 25.4.2017Zdroj: Deník / Cvrčková Klára

The Farm v Korunovační

V této kavárně se s týmem často scházíme a vždy jsme spokojené. Chodíme do ní po trénincích i mezi nimi na obědy, svačiny… Mají výborná meníčka, burgry i kafe. Jejich kapučíno všem vážně doporučuji.

Karlův most. Zdroj: Archiv

Historické centrum města

Pocházím ze Sokolova, kde až na zámeček, náměstí a kostel památky prakticky nenaleznete. Mám ráda historii. Proto se chodím procházet do historického centra Prahy. Nejkrásnější je v noci, kdy je osvětlená. Pustím se do nějaké malinké uličky, kde na mě dýchne genius loci. Rozšiřuji si obzory a popustím uzdu fantazie.

Náplavka trhy.Zdroj: DENÍK/ Martin Divíšek

Trhy na Náplavce

Ráda poznávám nové lidi. A na trzích se sejdou různé komunity. Rozdílné, ale velmi zajímavé. Jako každá žena ráda nakupuji a taky něco dobrého ochutnám. Doporučuji pesto, stánky s tradičními španělskými jídly a výbornými zmrzlinami. Ne, že bych byla vyloženě na sladké, jednou dvakrát za rok ale na zmrzku dostanu chuť.

Ladislav Korbel.
Ladislav Korbel: Jaká místa mám v Praze rád