Zatím je přihlášeno více než 450 míst, z toho osm v zahraničí. Další kolektivy, party a nadšenci se stále ještě hlásí. Název akce se naplnil, zpívá opravdu celé Česko.

Tisíce lidí budou ve středu 10. prosince zpívat pět koled v následujícím pořadí: Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma, Den přeslavný jest k nám přišel a Pásli ovce valaši. Poslední dvě koledy si vybrali čtenáři hlasováním. Na závěr jako přídavek budou opět znít populární Vánoce, Vánoce přicházejí.

Česko zpívá koledy 2014 - pozvánka na Staroměstské náměstí v Praze.Na pódiích si zazpívají i některé známé osobnosti, například v Ostravě Martin Chodúr, v Opavě fotbalový obránce a bývalý reprezentant Zdeněk Pospěch, v Liberci herec, zpěvák a nositel Thálie Jan Kříž, v Ústí nad Labem zpěvák a skladatel David Deyl.

V židovské čtvrti v Třebíči se bude už potřetí zpívat před synagogou, která je památkou UNESCO. Asi největší akcí bude tradičně koncert a zpívání na Staroměstském náměstí v Praze, kde bude účinkovat skupina Čechomor.

V zahraničí se k nám tradičně připojí krajané na trzích v Mnichově, v Madridu Česká škola a Klub Čechů a Slováků, nově budou zpívat spolky krajanů v Istanbulu, Milánu, Athénách a Norsku.

Na řadě míst budou pokračovat trhy, koncerty a další akce. Zpívání koled je dobrou příležitostí setkat se s našimi čtenáři, přáteli a blízkými a prožít hezký předvánoční večer.

Známé osobnosti si zazpívají koledy s Deníkem.

Ve středu 10. prosince 2014 v 18 hodin se spojí regiony a rozezní náměstí vánočními koledami.

Čtěte také: Koledy si s chutí zazpívá i kapelník nejoblíbenější pražské skupiny