Na výhody mládí láká i stařičkého profesora Fausta, který hlavně lituje, že během svého života nestihl dokončit své rozsáhlé dílo. Slibuje lásku, zdravé tělo, sílu i moc. Mládí a čas výměnou za duši, která ovšem s posledním dnem života propadne peklu.

Ze starého profesora se na zkoušku stane mladík, který prožívá, co už dávno zapomněl. Starému Faustovi se v mladém těle zalíbí natolik, že smlouvu s ďáblem podepisuje. A když kromě lásky získává i moc a na světě se mu líbí víc a víc, začíná přemýšlet, jakou lstí se ze svého úpisu Peklu vymanit.

Muzikálové obsazení

V atraktivním příběhu na věčné téma ztraceného a znovunalezeného mládí budou hrát, zpívat a tančit mnohé známé tváře. V podobě starého profesora Fausta se představí Josef Vojtek/Tomáš Trapl, jako mladý Andreuccio Bartalini profesor Heinrich Faust vystoupí Jan Kříž/Petr Ryšavý.

Cikánku, která s komediantskou společností svého otce Alberta de Carlo cestuje po Evropě, ztvární Ivana Korolová/Markéta Procházková, mladou ženu bohatého, ale postaršího kupce Bosettiho pak Iva Marešová/Kamila Nývltová.

Maria Bosettiho, bohatého kupce, jednoho z nejvlivnějších mužů Itálie, mecenáše vědy a umění si zahraje Jaromír Dulava/Michal Novotný, policejního komisaře Dragonettiho Zdeněk Izer/ Martin Písařík a hostinskou Gulietu Hana Křížková/Dita Hořínková.

Rezervovat vstupenky lze na e-mailu: vstupenky@muzikalmefisto.cz.

Čtěte také: Filmová komedie Ať žijí duchové! dostane podobu muzikálu