„Už před dvěma lety jsme plánovali singl Ostatky a nevím, jestli ho někdy doděláme. Ale určitě plánujeme i další píseň. Jedna věc už je venku,“ řekl fanoušky Ba2s. „Že jsme se rozpadli? Máš špatný informace… Pojď se vyvětrat, smrade, když je něco ve vzduchu a nevíš odkud vítr vane. Zkus vyndat hlavu z… a uvidíš, co se stane,“ rapují Chaozz v novém songu.

Stejná témata

Přestože uběhlo 16 let, členové skupiny se zdají být stále stejní. „Nám taky přijde že vypadáme pořád stejně,“ smál se Rusty. „Témata nám jsou stále blízká, ale zpracování jednotlivých skladeb bychom dnes udělali jinak.“

Na koncertě zazní hity jako Policijééé, Vodopády, Planeta opic a další, jediná Televize už hiphoperům nepřijde aktuální.

Druhý den festivalu Tři sestry 33 let open air 2018 v pražském areálu A-parku ledárny Braník.
OBRAZEM: Tři sestry slavily Kristovy léta v Braníku i v sobotu

„Dnes už tu skladbu hrát nemůžeme, protože by ji mladší generace nepochopila. Většina těch pořadů a seriálů se už nevysílá. Jedině, že bychom si nastudovali youtubery a udělali novou verzi o nich, ale z toho by mi asi praskla hlava,“ vtipkoval Ba2s. „Já se chci vyblbnout a těším se na ty lidi,“ dodává Ba2s s neskrývaným nadšením.

Prago Union vs Chaozz

Návratu skupiny se aktivně účastní také Deph, přestože sklízí úspěchy se svým vlastním projektem Prago Union.

Jeho poslední album Smrt žije patřilo několik týdnů mezi nejprodávanější hudební nosiče.

Z minulých ročníků Vyšehraní.
Vyšehraní by dostalo občanku. Oslaví své patnácté narozeniny