Na exponáty nesahat? Ne, tohle upozornění ve vinohradském Drive House neplatí. Ve třech patrech tu v sobotu i v neděli vystavují muže, kterých se návštěvníci mohou klidně dotýkat. Nevadí, když se budou červenat. Nelekejte se, když dojde k erekci. Pro případ vyvrcholení jsou připraveny gumové rukavice…

V pražském Tančícím domě se na jaře konala výstava nahých žen, kterou zorganizoval právě Petreje pod hlavičkou Voayer. První nevšedně laděnou expozici (často s BDSM tematikou) si prohlédli v Bratislavě v září 2016. Zájem byl veliký.

Silikonová "kněžka lásky" Rebecca v pražském nevěstinci.
Přípustná nevěra? V Praze otevírá první nevěstinec se silikonovými pannami

Slovenského umělce se prý tázali, kdy vystaví také mužská těla. "Nastal čas, vyhovět těmto požadavkům a nabídnout lidem skutečně životní zážitek při pohledu na nahé muže. Je to velká výzva. Cítím se jako před první Výstavou nahých žen. Rovněž jsem vůbec netušil, zda výstava zaujme, zda se na ní někdo přijde podívat." vysvětluje autor.

Nahé ženy můžete obdivovat, na některé dokonce i sahat
Kontroverzní výstava v Tančícím domě. Sahat tu můžete na nahé ženy

V neděli jsou k dispozici čtyři termíny, vstupenky stojí 700 korun. Během hodiny a půl lze vidět (a osahat) jedenáct mužů, kteří většinou mají masku přes obličej. Na facebookové události zve ve videu jedna z modelek předchozích výstav:"Tak co, zvrhlíci? Přijdeme tam?"

Výstava Retro zima za socíku v pražské Galerie Tančící dům ukazuje dobovou atmosféru v Československu v 70. a 80. letech minulého století před Vánocemi.
Retro zima za socíku. Výstava v Tančícím domě ukazuje dobové oblečení i hračky