„Nahlédněte do tajemství indické kuchyně. Ochutnejte výběrová jídla z různých koutů Indie: jemné Pálak Panír nebo Šáhi Panír, vyváženě pálivé Kuřecí Tikka Masala, pikantní pokrmy Tandoori a další gurmánské speciality,“ lákali organizátoři. Na festivalu bylo zastoupeno i poradenství ohledně jógy či akupresury.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditPodívejte se: Anděl se proměnil v Indii. Jedlo se, pilo i tančilo
Jídlo, jóga i tance byly součástí festivalu Zažij Indii, který se uskutečnil ve středu 5. října na pěší zóně u Anděla. Akci zahájil velvyslanec Indické republiky Shri Hemant H. Kotalwar.
Festival Zažij Indii.
|
Video: Deník/Radek Cihla
Foto: Chystaný seriál se dotočil na místě, kde se „narodil“ Jára Cimrmana