Paul Anka se rozhodl odložit své evropské turné, které bylo naplánováno na únor. Po původním odložení koncertů v západní Evropě, které Anka anoncoval již před Vánoci, se nyní rozhodl ke stejnému kroku i v ostatních částech starého kontinentu.

Zpěvák a textař, který stojí za nespočtem světových hitů se rozhodl reagovat na současnou situaci okolo bezpečnosti v Evropě.

"Vzhledem k přetrvávajícím bezpečnostním obavám v Evropě, byl Paul Anka nucen učinit toto velmi těžké rozhodnutí. Navazuje tak na několik dalších umělců, kteří se své vystoupení v Evropě také rozhodlo odložit. Paul Anka se těší na své fanoušky v náhradním termínu, ve vhodnou dobu, v blízkém období," tlumočí Ankovo rozhodnutí jeho manažer Laurence Leader.

Fanoušci o koncert nepřijdou

Všechny vstupenky, které si do této doby fanoušci na koncert Paula Anky zakoupili, zůstávají v platnosti na vystoupení v náhradním termínu, který pořadatel koncertu oznámí do konce ledna.

"V tuto chvíli usilovně pracujeme na vyjednání náhradního termínu koncertu v červnu 2016. Fanoušci nemusí mít obavu, že o koncert pana Anky přijdou. Z jeho strany došlo k ujištění, že se koncert v Praze uskuteční v náhradním termínu. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti," sdělila za pořádající agenturu JVS Group, Lucie Nouzová.

Čtěte také: Paul Anka: Naučil jsem se, že se člověk nesmí bát nezdaru