To bylo na místě prodáváno za symbolickou cenu a peněžní výtěžek podpořil děti z dětských domovů.

Akce se zúčastnili například Igor Bareš s Antonií Talackovou a dcerou Toničkou, Filip Kaňkovský, Jana Pidrmanová, Eva Salzmannová, sólisté baletu Národního divadla i tanečníci z Laterny magiky. Vystoupili členové Dětské opery Praha pod vedením Jiřiny Markové.

Akce se uskutečnila ve spolupráci s organizací Dejme dětem šanci.

„Dalším charitativním projektem bude 29. prosince večer povánoční Barování Sandry Novákové a Filipa Rajmonta na Nové scéně. Tento originální projekt slaví úspěchy už několik let," řekl mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk.

Výtěžek půjde na charitu

Unikátní pořad, během nějž hosté sedí u stolků a užívají si večer s osobnostmi z herecké a hudební branže, získal za dobu své existence mnoho příznivců právě díky své neopakovatelné atmosféře.

Barování Speciál se zabývá všemi uměleckými žánry, styly a směry. Kombinujeme v jednom večeru divadlo, operu, balet, pantomimu, akrobacii, kabaret, step, hudbu i zpěv. Filip Rajmont v roli moderátora provází pořad svými glosami současné politické situace a aktuálního společenského dění.

I v tomto případě bude výtěžek ze vstupného na Novou scénu věnován na charitu. Konkrétně na účet nadačního fondu Pink Bubble – organizace zaměřující se na pomoc dětem a mladým lidem v boji s rakovinou.