„Chtěl bych poděkovat fanouškům za masivní podporu na všech sociálních sítích i v dopisech a mailech. Moc mi pomáhali, posílali energii a přáli uzdravení. Stále na tom pracuji, ale musím ještě odpočívat. Mám tak dost času přemýšlet o tom, jak jim cosi vrátit. A něco se již rýsuje, jak se znám nebude toho málo," vzkazuje Miro Žbirka.

Vánoční Symphonic Tour 2017

To, co se rýsuje, jsou přípravy na letošní Vánoční Symphonic Tour 2017. Před šesti lety Miro Žbirka absolvoval obrovsky úspěšně Symphonic Tour, téměř všechny koncerty byly dlouhé týdny dopředu vyprodány. Nyní by navíc rád zavítal do měst, které se na seznam posledního turné nedostala.

„Musím přiznat, že mne na tento nápad dovedly časté dotazy fanoušků. Termíny i místa už máme, jen je třeba přemýšlet o detailech, hostech a dalších věcech. Takže si na zotavovací pobyt v Tatrách beru i spoustu poznámek a moc se těším, jak dám Vánočnímu Symphonic Tour finální podobu a čím ho obohatíme a jak vás překvapíme," říká Žbirka.

V Praze uvidíte Mira Žbirku v rámci prestižního Mezinárodního hudebního festivalu České doteky hudby 19. 12. 2017 v Kongresovém centru Paláce kultury.

Program Vánočního Symphonic Tour 2017

9. 12. 2017 Brno, DRFG Aréna
11. 12. 2017 Plzeň, Home Monitoring Aréna
13. 12. 2017 Bratislava, Aréna O. Nepelu
15. 12. 2017 Pardubice, Tipsport Aréna