„Těšíme se moc. Já na Visáčích vždycky obdivoval, že hrají ve stejné sestavě. Což je v našich tuzemských podmínkách absolutní rarita. A povedlo se jí písní Známka punku přimět rádia, aby více pouštěla punkovou muziku, to je úctyhodné," uvedl na adresu Visacího Zámku baskytarista a zpěvák SPS Jan Sklenář.

Čtěte také: Metallica vystoupí za rok v Praze

Visací zámek působí na tuzemské scéně už od roku 1982

„SPS jsou punkeři, jak se patří, turné bude určitě divoké. Loni v Braníku s námi Zdeněk Růžička zpíval píseň Padesát a byla to velká švanda. Takových momentů teď na Forever punk tour bude jistě více," konstatoval zpěvák Visacího zámku Jan Haubert.

Visací zámek působí na tuzemské hudební scéně již od roku 1982. Během 90. let se kapela podle hudebních odborníků ideově vzdálila původním anarchistickým ideálům, v současné době se však vrací k punkovým kořenům.

Texty vycházejí z místních problémů 

Skupina S.P.S. (Snížená pracovní schopnost) vznikla v Praze v roce 1988 z bývalých členů kapely Defekt. Na začátku 90. let na sebe upozornila střetem s příznivci hnutí skinheads. Její texty vycházejí z místních problémů a bývají politicky zabarvené.