Od července do prosince 2015 tato koncertní řada podle pořadatelů z Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 díky kombinaci hudby, slavných mistrovských hudebních nástrojů a historického prostředí nabídne unikátní zážitek. Výtěžek z koncertů bude použit na rekonstrukci fasády odsvěceného kostela sv. Anny založeného sv. Václavem v roce 927.

Po zahajovacím koncertu bude 27. srpna následovat Barokní seance s hudbou autorů italského, francouzského, německého a českého baroka. Třetí koncert 30. září představí spojení Svěceného a souboru Cigánski diabli. Následující večer 13. října má název Koncert pro všechny generace a přinese hudbu Nicoly Paganiniho pro housle a kytaru, argentinské tango nuevo Astora Piazzolly a filmovou muziku Johna Williamse, Václava Trojana a dalších autorů. Závěrečný koncert 21. prosince s názvem Recitál tří generací aneb Sláva houslí bude ve znamení hry na exkluzivní housle slavné české a italské školy 18.až 20.století.

Podnět k rekonstrukci kostela sv. Anny dal bývalý prezident Václav Havel. Jeho představou bylo vytvořit místo pro setkávání, přednášky, diskuze, koncerty, představení, výstavy, happeningy i meditace. Vstupenky na všechny koncerty jsou dostání v předprodejích.