„Bylo to velmi příjemné, krásná vonná mlha, masáž. Odpočinula jsem si a navíc jsem se dozvěděla i zajímavé informace ohledně péče o ruce a nehty," líčí své pocity po proceduře Bára, která se podrobila zklidňující masáži rukou a hodinové relaxaci.

Podobný pocit zažívala i Míša, která se pro změnu nechala nalíčit. „Mám ještě spoustu práce, takže mi masáž obličeje a následné líčení přišlo opravdu vhod," pochvalovala si zpěvačka, která úplně nejraději chodí nenalíčená. „Pokud se ale mám líčit, preferuji výrazné oční stíny a nevýraznou pusu. Mám ráda kouřové stíny na očích," svěřila se Deníku Míša. Její muzikálové líčení je však pěkně barevné. „Mám stříbrné čelo i tváře, oranžovo-žluté stíny a nechybí ani třpytky. Všechno je to krásně vystínované, protože mám být jako víla éterická. Chvilku to tedy trvá," popisuje herečka, jak bude vypadat ve své roli.

Premiéry se zúčastní i děti účinkujících

Bára i Míša se už moc těší na premiéru, protože se mezi čestnými hosty objeví i jejich potomci, Bářin šestiletý syn Theodor a Míšina holčička Eliška.

„Náš Tedík musí sedět v hledišti, protože je kulturní člověk. Nejspíš ještě nebude plně chápat děj, ale jak ho znám, tak si myslím, že se na představení vydrží koukat. On je zvyklý sledovat i celovečerní film. Byl už na různých představeních a koncertech, tak tohle zvládne taky," je si jistá Bára Basiková.

Čtěte také: Nový muzikál Kapka Medu pro Verunku láká na působivé kostýmy

Naopak dcera Míši Noskové se sice na maminčinu premiéru podívat přijde, ale nevydrží celé představení. „Eliška má teprve dva roky, takže určitě nevydrží sedět dvě hodiny v hledišti, ale protože tam bude dětský koutek, tak se určitě zabaví v něm," odhaduje zpěvačka.

Dětskou „galerku" rozšíří i syn Braňa Poláka, tiskového mluvčího muzikálu, nebo roční potomek dalšího z účinkujících, Felixe Slováčka mladšího. Své děti si přivedou i další pozvaní hosté, takže dětský koutek bude pravděpodobně praskat ve švech.