Kladenští Zrní na posledních hudebních cenách Anděl ovládli kategorii Objev roku. Korben Dallas byli nominováni na hlavní ceny slovenské alternativní scény Radio Head Awards v kategorii Album roku - cena kritiků a navíc v zemi našich východních sousedů figurují i v nominacích na koncertní kapelu roku a hned s dvěma písněmi na singl roku. 

Zatímco pětici Zrní, hrající kombinaci nezávislého rocku a folku, již netřeba příliš představovat - do Lucerny se ostatně vracejí půl roku od vyprodaného koncertu - o Korben Dallas poznamenejme, že kapelu založili v roce 2010 tři zkušení hudebníci a hned v prvním roce své existence se představili na největším slovenském festivalu Pohoda.

V roce 2011 kapela vydala úspěšné debutové album Pekné cesty, rok nato pak kapela hodně koncertovala a odehrála také společné vystoupení s legendárním slovenským kytaristou Andrejem Šebanem. Druhé album Korben Dallas nazvané Karnevalová vrána vyšlo v červnu 2013 a je nominované na hned na pět cen v Radio Head Awards.

Koncem roku se dostalo na první místo mezi domácí alba ve slovenském verzích služeb Spotify a iTunes. Korben Dallas hrají nezávislý folkrock a jejich poznávacím znamením je výrazný, hluboký hlas zpěváka Juraje Benetina.