„Chci zpívat svoje texty a Jirka Burian mi bude dělat hudební produkci. Ty písničky nebude skládat, složili je jiní kluci, Filip Vondrášek a Vladimír Němec, kteří jsou moc šikovní. Jirka to bude posouvat a dávat desce dramaturgii. Možná i napíše něco nového. Ale hlavně na ten projekt bude dozírat,“ vysvětlila Berenika Kohoutová a dodává, že by ráda zpívala s kapelou.

„Chtěla bych klávesy a samply, aby to bylo taneční, nebude mi stačit kytara a bicí.“

Kapela TH!S. V popředí zpěvák a kytarista Honza Melíšek, za ním basák Vojta Kotek, kytarista Ondra Vyoral a bubeník Pepa Černý.
Rokenrol je něco, co má člověk v krvi, co cítí, říkají členové kapely TH!S

Nedávno se také objevila ve videoklipu kapely Mandrage k písni Motýli. „Musím přiznat, že jsem se o Mandrage nikdy nezajímala, znala jsem je samozřejmě, tomu se nedalo vyhnout. Vnímala jsem pár hitů, co měli kluci na začátku a co mi pak děsně lezly na nervy, protože je omílala všechna rádia,“ přiznala zpěvačka a herečka.

Nakonec se spřátelila s jedním z členů. „Kluci požádali, jestli bych jim nezahrála v klipu. Já chtěla hlavně slyšet tu písničku. Tak mi ji poslali a mně se tak líbila, že jsem do toho šla. A byla to sranda. Kluci jsou děsně fajn a navíc profíci.“ Na soutěž Tvoje tvář má známý hlas vzpomíná ráda. Mrzí ji, že zatím nebude pátá řada, kde by zastávala roli porotkyně jako všichni ostatní vítězové.

Berenika Kohoutová
S kamarádkou Marikou Šoposkou psala blog Sedmilhářky, ze kterého vzešla kniha. Vyhrála čtvrtou řadu soutěže Tvoje tvář má známý hlas, hraje v divadlech Viola, Rubín a Studio DVA, v seriálu Modrý kód a dabovala hlavní role ve filmech Fair Play a Marie Terezie.

Berenika Kohoutová jako Ariana Grande

Zdroj: Youtube