"Moran je mistr vtipu, jeho trefné narážky na hříčky života spojené s jeho nezaměnitelným vzezřením dohání mnohé k slzám i k smíchu. Moran se konečné představí českému publiku. V bavičství a stand up komedii patří k absolutní špičce, například jen za seriál Black Books získal dvě ceny BAFTA.

Nový komediální kousek Yeah, Yeah . . .

Moran pochází z Irska, léta však žije s rodinou v anglickém Edinburku. Témeř každý rok objíždí zemi se svými bavičskými kousky. Mezi jeho nejpopulárnější vystoupení patří např. Like, Totally; Monster a What is it. Do České republiky zavítá představit svůj nejčerstvější komediální kousek: Yeah, Yeah, který se zaobírá běžnými tématy: stárnutím, alkoholem, nezbednými dětmi, jídlem, leností, politikou, sexem. Tedy tím, co Morana právě baví, nebo dohání k šílenství. Představení není tlumočené, je tedy vedené čistě v anglickém jazyce. 

Vstupenky na historicky první vystoupení Dylana Morana v České republice jsou k zakoupení v síti Ticketpro. Představení se koná v neděli, 12. května od 20:00 v pražském Divadle U Hasičů.