Pavel ŽurZdroj: Deník/Petr ZbranekPavel Žur
ředitel městského divadla, Jablonec nad Nisou
Mou oblíbenou restaurací je Pizzeria Franko v Jablonci nad Nisou. Je tam velmi příjemné prostředí s rodinnou atmosférou. Vedle pizzy si tu rád dávám také César salát.
Petr MáškaZdroj: DeníkPetr Máška
ředitel pobočky ADRA, Česká Lípa
Na jídlo mimo domov chodím většinou s manželkou nebo s hosty, popř. na dovolené, většinou místa střídám a dávám si tam (asi jako většina) to, co běžně doma nejím a co mě nějakým způsobem zaujme nebo inspiruje.
Karel Otto NovákZdroj: Deník/Edvard BenešKarel Otto Novák
důchodce, Most
Mým nejoblíbenějším je Plzeňský restaurant nebo taky Domeček či Marinkov. Má vyhlášenou kuchyň. Pověstné je zdejší pečené vepřové koleno nebo pečená kuřecí křidélka.
Radek BarkmanZdroj: Deník/Jan ProšekRadek Barkman
redaktor FBC, Česká Lípa
V České Lípě jsem vždy rád chodil na jídlo do restaurace Na Kopečku. Výborně tam vaří a je tam příjemná obsluha.
Rudolf VěchetZdroj: Deník/Jan ProšekRudolf Věchet
fotbalový trenér, Dubnice
S manželkou nejraději chodíme do Novin do Zlaté Lípy, je tam hezké prostředí. Podobně jako v Lvové v Rynolticích.
Jana SyslováZdroj: Deník/Martin KošťálJana Syslová
starostka, Hrobčice
Jídlo si nechávám vozit ze Zdravého stravování a je celodenní. O víkendech se u nás většinou vaří, a když ne, tak si zajedeme na pizzu do Teplic. Pizzu máme moc rádi.