Slávisté si přijeli na sever Moravy pro čtvrtou výhru v řadě, ale už po 62 vteřinách zápasu museli dotahovat manko a to je stálo spoustu sil. Naopak domácí byli na koni a vycítili šanci. Pražané svého soupeře mírně přestříleli, ale domácí srdnatě bojovali. V polovině zápasu srovnal Kružík a vypadalo to, že Pražané sahají po obratu. Zlom ale přišel hned po startu třetí části. Během necelé minuty totiž domácí dvakrát skórovali a na tento dvojitý úder už "sešívaní" nenašli recept.

"Je to pro nás rozčarování, jelikož ten vstup do zápasu nebyl podle našich představ. Byli jsme unavení, soupeř líp bruslil. Tohle ale není vůbec výmluva, že bychom absolvovali dlouhou cestu, to vůbec ne. Byl to prostě špatný přístup. Domácí vstřelili šťastný gól, který jsme si prakticky dali sami. Pak se nám podařilo vyrovnat. Samozřejmě, že ty šance byly na obou stranách. Šlo jen o to, kdo vstřelí toho druhého góla. I když jsme začínali třetí třetinu v oslabení, tak hráče upozorňujeme, ať si dají na úvod pozor a my tam dvakrát inkasujeme. Tím bylo po zápase. V těch našich přesilovkách jsme byli úplně imunní. Vůbec jsme pořádně nevystřelili," postěžoval si slávistický kouč Jiří Veber.

Frýdek-Místek - Slavia 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

Branky: 2. Lyszczarczyk (Šedivý, Michálek), 41. Christov (Šedivý, Krenželok), 42. Krenželok (Klimša, Komorski) - 34. Kružík (Krejčí, Kafka). Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Kučera, Blažek. Vyloučení 5:5. Využití 1:0. Diváků: 683.

Slavia: Málek – Krejčí, Veber, Duda, Hovorka, Zelingr, Havel – Kafka, Knotek, Kružík – Šteiner, Žejdl, Brož – Doležal, Poletín, Vlček – Všetečka, Kern, Petrov.