Galerie: Jiří Gajdošík

"Rád dělám chřest s holandskou omáčkou a bramborami s máslem a pažitkou či španělskou omeletku z toho, co najdu v lednici," přibližuje své chutě Jiří Gajdošík. Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně. Jiří Gajdošík s Michalem Húskem. Oba jsou vlastně kuchaři, ale zatímco Húsek připravuje menu pro restauraci Savoya ve Špindlu, jeho „šéf“ vaří jen příležitostně pro svou rodinu a přátele. Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně. Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami Michal Húsek prošel předními pražskými restauracemi, a získával zkušenosti u vyhlášených michelinských kuchařů. Dnes má na starost nejlepší restauraci ve Špindlerově Mlýně. Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů. Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou "Mám rád německou a rakouskou kuchyni. Jednoduchá jídla připravená z kvalitních surovin," říká Jiří Gajdošík. Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů. Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.