Restovaný filet ze pstruha s rajčatovým krupetem.
Zdroj: archiv
Caesar salát s kapřími hranolky, římským salátem a parmazánem.
Zdroj: archiv
Zdroj: archiv
Čokoládový mousse z bílé čokolády s třešněmi.
Zdroj: archiv
Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou.
Zdroj: archiv
Filet z lososového pstruha podávaný s liškami, máslovou sezónní zeleninou a fenyklovou omáčkou.
Zdroj: archiv
Grilovaný siven s čerstvými bylinkami a česnekem.
Zdroj: archiv
Kapří burger z kapra z Klatov v domácí cibulové housce a salsou z rajčat a manga.
Zdroj: archiv
Krémová rybí polévka s pěnou z uzeného kapra a řeřichou.
Zdroj: archiv
Kynutý jahodový knedlík plněný marcipánem a podávaný s vanilkovou omáčkou.
Zdroj: archiv
Pečený candát na kmíně s restovanou středomořskou zeleninou.
Zdroj: archiv
Rillettes z lososového pstruha s creme fraiche, podávané s domácím chlebem.
Zdroj: archiv
Smažené jikry a mlíčí ze sladkovodních ryb v pivním těstíčku.
Zdroj: archiv
Uzené filátko pstruha říčního s makovým bramborovým pyré.
Zdroj: archiv