Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný
Den hmyzožravců v pražské zoo. Kdo ochutnal, potvrdí, že dobře připravený hmyz je skutečnou pochoutkou. Cvrčci v karamelu, červi s kari nebo na česneku, ale i další lahůdky připravil tým zkušených kuchařů pro návštěvníky zoo.
Zdroj: DENÍK/Dimír Šťastný