Všechny čtyři branky padly v prvním poločase, první tři dokonce v rozmezí pěti minut. Úvodní trefu si připsali domácí, pro hosty byla hodně nešťastná. Po přenesení hry na levou stranu se dostal k míči Katidis, zpracoval si ho ve snaze zabránit nebezpečí v pokutovém území a jeden z hostujících obránců si balon nešťastně srazil do vlastní branky.

O dvě minuty později se ale do míče z dobrých třiceti metrů opřel Durděvič, jeho utěšená rána skončila v síti. Jenže za další tři minuty se po standardní situaci prosadil Jukl a Pražané opět vedli.

V dalším pokračování zajímavého poločasu pak Durděvič trefil břevno, v 45. minutě se uvolnil Klobása a srovnal na 2:2.

Po změně stran se Varnsdorf dostal do problémů, v 68. minutě byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen Chlumecký. Zbytek utkání ale hosté odmakali a do tabulky si připsali pátý bod, počtvrté v řadě remizovali.

„V prvním poločase jsme měli několik gólových příležitostí, kdybychom je dali, vyvíjelo se to jiným směrem. Naším záměrem bylo začít hodně aktivně až nátlakově, chtěli jsme se dostat do jejich obrany. Po vyloučení jsme posledních patnáct minut se štěstím ubránili a jsem rád za bod. Zápas ale byl zajímavý, byla tam spousta příležitostí. I přes nevyužité šance je to pro nás plusový bod z venku a ten bereme,“ zhodnotil vše trenér Zdenko Frťala.

FK Olympia Praha - FK Varnsdorf 2:2 (2:2) B: 24. Katidis, 29. Jukl – 26. Durdević, 45. Klobása.

R: Rejžek – Kotalík, Pečenka. ŽK: Ruml, Liener - Bílek, Chlumecký, Samoel, Zbrožek. ČK: Chlumecký. Diváci: 250.

FK Varnsdorf: Samoel – Bílek (58. Kocourek), Cennerazzo, Zbrožek, Král (81. Šulc), Chlumecký - Breda, Bláha - Klobása (77. Dordič), da Silva, Durdević