Sparta nastoupila do zápasu v základní sestavě i s Matějem Polidarem, kterého Pražané získali z Příbrami, naopak už chyběl jeho jmenovec Pulkrab, ten bude v jarní části oblékat dres Bohemians. Se Spartou se nepřipravuje ani mladý záložník Zinedin Mustedanagić, který hostování v Budějovicích vyměnil za působení do konce sezóny v bosenském Sarajevu.

I bez těchto hráčů se Sparta poměrně brzy ujala vedení. Na začátku celé akce byl zmiňovaný Polidar, který z rohového kopu nenacentroval do vápna, ale míč pouze posunul na Kangu. Ten posadil míč na hlavu Vindheima, po jehož přesném zásahu mohl budějovický gólman Křížek lovit míč ze sítě a sparťané zvedat ruce nad hlavu. Budějovičtí v prvním dějství příliš ofenzivních kousků nepředvedli, brankáře Nitu zaměstnali pouze dvakrát, ale bez brankového efektu.

Ten mohl přijít až ve druhém poločase, ovšem opět v barvách pražského celku. Ten nastoupil do druhé pětačtyřicetiminutovky v kompletně jiné sestavě včetně útočníka Libora Kozáka, který v sedmdesáté minutě protáhl Křížka, ten ale míč za svá záda nepustil.

Strahovské představení tak přineslo nakonec jedinou branku a nejtěsnější vítězství Sparty 1:0.

Fotbalové utkání finále MOL Cupu mezi celky SK Slavia Praha a FK Jablonec 9. května v Mladé Boleslavi. Uprostřed Stanislav Tecl.
Sázka na Tecla. Slavii požene za titulem
Zahájení zimní přípravy FK Teplice
Zranění, nemocná hlava. Ljevaković je zpátky, už se ale učí na trenéra