Po pomalejším rozjezdu převzali Letenští otěže zápasu do svých rukou a za zvýšenou aktivitu byli odměněni vedoucím gólem Sáčka.

„Nevstoupili jsme do zápasu dobře, měli jsme hodně ztrát a nedominovali jsme. Ale postupně jsme se zlepšovali a byly tam slušné pasáže, ale celkově musíme hodně přidat," začal své hodnocení nový trenér Tomáš Požár.

Šural má za sebou dlouhou pauzu 

Ten vyzkoušel hned 22 hráčů a před ostrým startem do druhé poloviny sezony tak viděl vše, co je zdravé, pohromadě na trávníku. Včetně Šurala, který má za sebou hodně dlouhou pauzu.

„Řešili jsme především zápasové zatížení jednotlivých hráčů, protože do zápasu s Rostovem zbývá jen pár dnů, tak jsme nechtěli, aby někteří kluci hráli celý zápas nebo větší porci minut, proto tolik střídání," vysvětloval Požár.

Poslední zápas přípravy mají za sebou slávisté 

Toho teď čeká v Rostově křest ohněm, první soutěžní utkání v roli hlavního kouče A týmu. „I když se to Rostov snažil ztěžovat, co to šlo, tak jsme získali dost informací a připravíme se, co nejlépe umíme," vzkazuje soupeři i fanouškům.

A jak dopadly generálky dalších pražských ligových zástupců? Dukla porazila ruskou Machačkalu 2:1, Bohemians remizovali s ukrajinskou Oleksandrijí 1:1. Poslední zápas přípravy před sebou mají slávisté, kteří se zítra od 16.30 hodin na hlavním stadionu v Edenu utkají s třetiligovým Vyšehradem.

Čtěte také: Rostov se v přípravě „schovává", Sparta ale informace má