Na domácích stadionech se představí pražská „S“ s Duklou, Bohemians jedou za svými soupeři. 

Gólman Dukly Daniel Rangl.
Dukla hlásí zlepšení. Na vlně proti profesionálům

V Edenu proti nejhorší obraně v lize

Fotbalistům Slavie nevyšlo výsledkově minulé kolo a hned po čtyřech dnech je čeká další ligový zápas, tentokrát se doma utkají s ostravským Baníkem. Karty jsou rozdány jasně druhý nejproduktivnější útok se střetne s nejprostupnější obranou v celé soutěži.

Po pondělní remíze v Jablonci padly v Edenu pokuty. První od té doby, co Slavii koupila čínská společnost CEFC a na křeslo klubového bosse usedl Jaroslav Tvrdík. „Hráči i realizační tým jsou odměňováni na poměry ligy nadstandardně, ale za poslední zápasy není za co odměňovat. Poprvé po dvou letech přijdou sankce,“ uvedl po bodové ztrátě na severu Čech.

Ilustrační foto
Stovky policistů dohlídnou na zápas Slavie s Baníkem Ostrava

Podrobnosti či výši pokut nezveřejnil, ale jasné je to, že nic jiného než domácí vítězství dnes večer proti Ostravě nepřichází v úvahu. Příští týden ve čtvrtek pak slávisty čeká závěrečné utkání skupiny Evropské ligy, které rozhodne o tom, zda byl podzim úspěšný, či nikoliv a zda bude důvod k hráčským či trenérským rošádám.

„Zápas v Jablonci jsme měli pod kontrolou, ale místo toho, abychom přidali další góly a rozhodli, tak jsme polevili. Je to velká chyba a další venkovní ztráta,“ sypal si popel na hlavu stoper Jugas. „Proti Ostravě musíme vyhrát a pokusit se stáhnout ztrátu na druhé místo,“ dodává.

Realizace projektu videorozhodčí při zápase Juniorské ligy Sparta - Slavia na Strahově.
Dobrý sluha, ale zlý pán? Češi se už těší na video ve fotbale

InfografikaZdroj: Deník

Prodlouží klokani úspěčnou sérii?

Z pražského kvarteta se můžou překvapivě pyšnit nejúspěšnější aktuální formou hráči Bohemians. Ti neprohráli už pět zápasů v řadě (2 výhry, 3 remízy) a vyšperkovat to mohou v sobotu odpoledne v Karviné. Ale i momentální šestá příčka je skvělým výsledkem. „Pozice v tabulce na níž se nacházíme je zasloužená, není to shoda okolností či náhody,“ upozorňuje trenér Martin Hašek.

Basketbalistky USK. Ilustrační foto.
Cenné vítězství. Basketbalistky USK Praha uspěly v Šoproni

Doma se zítra představí Dukla, která na Julisce hostí Teplice, tečku za podzimem udělá v neděli večer Sparta s Mladou Boleslaví.