Právě dva nejlepší celky sezony se utkaly v sobotu v Třeboradicích. Celé jaro se čekalo, že právě tento zápas rozhodne o pražských přebornících, ale pořádně se do toho vložily v pořadí třetí Uhelné sklady. Ty totiž nejprve porazily Motorlet a díky tomu dali šanci třeboradickému týmu.

Jenže následující víkend vyhrály „Uhelky" i na jeho hřišti a rázem se vrátila výhoda na stranu klubu z Jinonic. Vzájemná víkendová bitva dvou lídrů skončila jasně, Třeboradice svého rivala deklasovaly 5:0! Přesto to nakonec může být k ničemu.

Hned dvakrát se fotbalisté Motorletu B radovali proti Třeboradicím ze vstřeleného gólu. Ovšem ani to jim body nakonec nepřineslo, hosté vyhráli 3:2.
Ach, ten sudí. Motorlet viděl divočinu v přeboru

Na třeboradické straně panovala hořká radost

„Připadalo mi, jakoby z naší strany šlo o přípravný zápas, že se nic neděje a není to souboj o první místo. Kvalita Třeboradic byla velká. Nedokázali jsme se s tím vyrovnat," kroutil po kruté prohře trenér poraženého celku Zdeněk Mikuš.

Na třeboradické straně panovala hořká radost. Výhra nad vedoucím týmem tabulky se počítá, ale tým trenéra Tesaře v sezoně několikrát zbytečně ztratil body, které pravděpodobně budou v závěru chybět. „Budeme doufat, že se třeba stane zázrak a Motorletu se po tomhle přídělu rozklepou kolena, může se stát cokoliv," přeje si Jiří Tesař.

Fotbal - Ilustrační foto.
Rarita v divizi. Brankář se trefil z výkopu, Motorlet slavil kuriózní výhru