Svěřenci trenéra Jiřího Tesaře z deseti kol sedmkrát vyhráli a třikrát remizovali, před druhou Duklou z Jižního Města mají tříbodový náskok. „Určitě jsme spokojení. Sice jsme třikrát ztratili body za remízy, ale nemůžeme vyhrát všechno. Je škoda, že jsme něco z těchto zápasů nedotáhli, ale zase na druhou stranu jsme někdy měli i docela štěstí. Jako třeba teď o víkendu, kdy jsme na Uhelkách vyrovnávali z penalty v poslední minutě,“ říká třeboradický trenér.

Olympijský odznak – OVOV je součástí projektu Sazka Olympijský víceboj. Jeho disciplíny jsou určeny dětem i dospělým, kteří mohou získávat bronzové, stříbrné, zlaté a diamantové odznaky, jež jsou motivací ke zlepšení výkonů.
Den s dětmi „padl“ na Kudějovou

Vysoká kvalita přeboru

Ten si pochvaluje především vysokou kvalitu přeboru, která je v této sezoně mimořádná. „Je to tak, přebor má nejvyšší kvalitu za poslední roky, což dokazují i výsledky. Nenajdete žádný tým, který nechce hrát fotbal, jako tomu třeba bylo v minulé sezoně. Padá i méně branek, souboje jsou o hodně vyrovnanější,“ přiznává.

Vyšší kvalitě přeboru nahrává i fakt, že kvůli reorganizaci pražských soutěží sestoupí hned čtyři celky. Takže od začátku až do konce mají týmy o co hrát. „Všechny týmy makají, nikdo nic nevypustí. Vršovice jsou poslední, ale my u nich mohli klidně po poločase prohrávat 0:3,“ pokračuje Tesař. Po skvělé jízdě minulou sezonou zatím panují rozpaky u mladíků z Motorletu B, kterým patří až desátá příčka.

Ilustrační foto
Běžkaři se přesunou na Vypich, nová dráha vznikne u obory Hvězda

Úřadující přeboroví šampioni prohráli v první třetině soutěže pět zápasů, což je o jeden více než za celou minulou sezonu. Z úplného dna se tabulkou po špatném začátku sápou nahoru i Uhelné sklady, které ještě v létě přemýšlely o posunu do divize. Vidina toho, že sestoupí hned čtyři týmy, ovšem nemůže nechat klidně spát dvě třetiny přeboru. Tabulka je totiž natolik vyrovnaná, že jakékoliv zaváhání může znamenat propad, který se bude honit na jaře už jen těžko.