„My tady nehrajeme na žádné výsledky. Jedeme z plné přípravy, mužstvo má svou kvalitu a potvrdilo to v zápasech. Jestli budeme příští týden hrát Final Four nebo jiný zápas, to v téhle fázi není podstatné," krotí optimismus trenér „klokanů" Miroslav Koubek.

Ano, jde pouze o přípravu, ale každé vítězství potěší a to v Tipsport lize je navíc okořeněno finančními odměnami. „Chceme to vyhrát celé," usmíval se obránce Martin Dostál.

Dvakrát se prosadil Hašek

Příbram začala docela aktivně, ale vydrželo jí to jen pár minut a následující chvíli udělali funkcionářům i fanouškům Středočechů další vrásky na čele. Z jejich strany to totiž byla katastrofa a Bohemians si dělali na hřišti co chtěli.

Dvakrát se prosadil Hašek, z penalty Kuchta a do šaten se šlo za stavu 3:0. Po přestávce se prosadili také Čížek a z další penalty Mašek, debakl 5:0 tak byl na světě. „Zápas se nám podařil, vyhráli jsme s ligovým soupeřem 5:0 a myslím, že zaslouženě, protože ve většině aspektů jsme dominovali," těšilo Koubka.

O soupeři Bohemky se rozhodne ve středu 

O něco méně ho už těšila ostrá hra soupeře. Zejména Krameš mohl dostat rovnou při dvou nesmyslných zákrocích červenou kartu. Z agresivity vzešla i dvě zranění útočníků Bohemky, Lutse s Kabajevem. „U Lutse to vypadá hůř, to asi bude na několik dní. U Kabajeva to snad bude dobré," dodal trochu trpce trenér Koubek.

Jeho svěřenci se v semifinále Final four utkají s Jabloncem nebo Mladou Boleslaví, o tom se rozhodne až ve středu. Druhou dvojici tvoří Poprad a Pardubice. Finálový víkend bude hostit boleslavský stadion.

Čtěte také: Bohemians porazili Příbram 5:0 a v Tipsport lize postoupili