Na Stínadla si našlo cestu přes deset tisíc fanoušků, atmosféra byla díky tomu skvělá. Diváci fandili od prvních minut a přestože domácí padli, po zápase dlouho tleskali.

Ve vyrovnaném duelu měli Skláři přecijen navrch. Více se tlačili do pokutového území, šance ale dlouho nepřicházela. Až v 50. minutě mohl dát gól Fillo, jeho pokus se však do magického obdélníku nevešel. Tou dobou už bylo jasné, že Mladá Boleslav, která s Teplicemi soupeřila čtvrtou příčku, v Liberci neuspěje. To, jestli se v lázeňském městě budou hrát evropské poháry, tak měli svěřenci Daniela Šmejkala pouze ve svých rukou, přesněji na svých kopačkách.

Aby se sen stal skutečností, museli by však Tepličtí dát kýžený gól. Nestalo se tak. V hektickém závěru naopak sami inkasovali, když už před tím brankář Grigar několikrát skvěle při brejích hostů zasáhl. Vítězný gól Dukly dal Preisler, Grigar neměl nárok.

I přes páté místo je pro Teplice sezóna velmi vydařená, vždyť před rokem skončily dvanácté.

FK Teplice – FK Dukla Praha 0:1 (0:0)
Branka: 90 + 4. Preisler.
Rozhodčí: Houdek – Nádvorník, Kotík.
ŽK: 22. Jeřábek – 25. Kušnír, 49. Šimůnek, 60. Milošević, 78. Olayinka.
Diváci: 10 125.
Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Hyčka (13. Král) – Ljevakovič, Soungole – Vachoušek (64. Nivaldo), Vošahlík (75. Vaněček), Fillo – Červenka.
Dukla: Hruška – Podaný, Bezpalec, Šimůnek (C), Kušnír – Bílovský, Daniel Tetour (30. Smejkal, 55. Koreš), Marek Hanousek – Olayinka, Edmond (71. Preisler), Milošević.