Pro vítěze každého kola je připraveno tričko a sázenka od Fortuny v hodnotě 100 Kč, pro finální vítěze pak elektronika. Každý účastník hry musí vyplnit originál kuponu, který vychází v Pražském deníku, a odevzdat jej na určené místo.

V Praze tuto možnost máte například v Belgické ulici (redakce Pražského deníku), recepce v budově vydavatelství v Uhříněvsi a také obě inzertní pracoviště na Těšnově 1 (vchod z ulice Na Poříčí) a v Paláci Rokoko na Václavském náměstí. Takto musí tipovat každý hráč, který začíná své první kolo.

Na internetu až podruhé

Od svého druhého pokusu má každý účastník možnost tipovat i na internetové adrese www.denik.cz/tipliga. V prvním kole tedy nelze tipovat přes internet!

V Deníku a současně i na uvedené internetové adrese vychází soutěžní kupon, který obsahuje deset fotbalových zápasů. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2 podle toho, jak odhaduje výsledek utkání (vítězství domácích – 1, hostů – 2, remíza – 0). Dvojtipy či trojtipy jsou nepřípustné. Za každý správný tip získá soutěžící dva body, za každý špatný se jeden bod odečítá. Včetně deseti tipů se vyplňuje ještě Supertrefa, kde se uvede tip na souhrnný počet vstřelených branek ve všech uvedených zápasech. Tento tip rozhodne o vítězi v případě rovnosti bodů. Uzávěrka pro tipování je každý pátek v 16 hodin.

Hráč doplní své jméno, adresu, telefon, případně email, identifikační číslo a heslo.

Heslo? Čtyři číslice

Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry, jako kombinaci libovolných čtyř číslic (například 0123). Identifikační číslo přiděluje soutěžícímu redakce a hráč ho pak následně již sám vpisuje do tiketu, či při tipování na internetu. Identifikační číslo nalezne každý hráč ve výsledkovém servisu kola.

Pokud soutěžící tipuje poprvé, napíše do kolonky Identifikační číslo velké písmeno N, doplní jen číselné heslo a své osobní údaje.

Výsledky 1. kola pražské tipligy

1. místo Miroslav Kotrč, Praha 9 8 bodů

2. místo Marek Řeháček, Jesenice5 bodů

3. místo Irena Boubínová, Petrov2 body

Alexandr Korda, Petrov 2 body

Jozef Niemec, Praha 4 2 body

Michal Řeháček, Jesenice 2 body

7. místo

Milena Řeháčková, Jesenice 1 bod