„Zrovna včera u nás byl Zdeněk Philipp, který je z Komise pro stadiony a hrací plochy a zhodnotil trávník jako excelentní a okamžitě připravený k mistrovskému zápasu. Jeho soukromý názor byl ten, že hřiště v Ďolíčku je momentálně jedno z nejlepších v České republice," pochvaluje si ředitel klubu Darek Jakubowicz a uklidňuje fanoušky i soupeře, že ve Vršovicích se hrát bude. „Teplota v deseti centimetrech je 7.1 stupňů, ve dvaceti 7.4, takže splňujeme podmínky dané LFA," dodal.

Svým odchodem překvapil veterán Čížek

V kabině Bohemky se udála řada změn a sportovní ředitel Miroslav Držmíšek přiznává, že s některými se nepočítalo. „Jde hlavně o brankáře Budinského, kterého si zpátky z hostování stáhla Sparta, útočník Holenda se rozhodl pokračovat jinde a přestoupil do Dukly a nečekali jsme ani konec dalšího útočníka Čížka," komentoval nenadálé změny.

Hlavně veterán Čížek svým odchodem překvapil. Jeho definitivní konec v zelenobílých barvách je už jen formalitou. „Když jsem přišel, tak jsme se domluvili, že bude plnit roli takového žolíka, který ale není na celé zápasy. Osm měsíců to respektoval, ale mám dojem, že ho to pak přestalo bavit," komentoval trenér Miroslav Koubek.

V případě vítězství by Bohemians dotáhli Karvinou 

Podzimní část sezony se „klokanům" povedla a s devátý místem panuje spokojenost. I když závěr první poloviny soutěže trochu pokazily domácí prohra s Teplicemi a pak neúspěch v Karviné. K dobru ale ještě je odložený zápas s Plzní.

V případě vítězství by se Bohemians dotáhli bodově na sedmou Karvinou. „Budeme se snažit každý zápas odvést naše maximum a nadále se zlepšovat. A když budeme podávat dobré výkony, tak s tím příjdou i úspěchy a body. Věřím, že se nám bude dařit jako na podzim," přeje si talentovaný útočník Dominik Mašek. To samé si určitě přeje i početný zástup věrných fanoušků tohoto vršovického klubu.