Od Vindheima se čekalo, že bude okamžitě platnou posilou, ale kvůli zranění si musel na šanci počkat. Po uzdravení se ale chytil a odehrál v sezoně 2019/2020 celkem 21 ligových zápasů, dal dva góly. 

Se zraněním se musel potýkat i v následujícím ročníku, v němž nakonec stihl sedmnáct zápasů a jeden gól. V té aktuální se do sestavy trenéra Pavla Vrby už tolik nedostával, ve FORTUNA:LIZE nastoupil jen šestkrát.

Jeho celková bilance v české nejvyšší soutěži tak je 44 zápasů, 3 góly a 6 asistencí. Ve své sbírce má i triumf v MOL Cupu, desetkrát si zahrál zápas Evropské ligy.

Trenér Sparty Pavel Vrba prodloužil na Letné smlouvu do léta příštího roku.
Domluveno. Pavel Vrba se Spartě upsal do léta příštího roku

Schalke je klub se slavnou historií, ale na tu mohou fanoušci momentálně jen vzpomínat. Po minulé sezoně opustili po třiceti letech německou nejvyšší soutěž a momentálně se snaží se do ní vrátit. V tabulce jsou aktuálně čtvrtí.

Během jara tak může dojít na vzájemný souboj dvou sparťanů, kteří z Letné odešli na hostování do druhé německé ligy. Schalke se utká s Drážďany, kam se přesunul útočník Václav Drchal, na začátku dubna.

Václav Drchal na jarní část sezony změnil rudý dres Sparty za černožlutý drážďanský.
Skvělý nástup. Drchal v premiéře za Drážďany vstřelil dva góly