„Zápas jsme rozhodli užv prvním poločase, v němž jsme byli dominantní a vyhráli jej 3:0. Převyšovali jsme Hostivař po fotbalové stránce, v kombinaci a velmi dobře zahrávanými standardkami. Navíc jsme neproměnili další čtyři až pět velkých šancí. Heřman sám mohl dát tři čtyři góly. Ve druhé půli se projevilo, že právě on nebyl na hřišti, ale podržel nás brankář Lisa. Hráli jsme už na jistotu a líbilo se mi, že i po gólu soupeře na 3:1 jsmei v deseti přidali ještě další dva góly, čehož si cením, uka-zuje to charakter mužstva,“ pochvaloval si vyšehradský kouč Jaroslav Klíma.

Hostivař se naopak trápí. Během dvanácti jarních zápasů nevyhrála ani jednou a brala pouze čtyři body za remízy, po minulém týdnu podal rezignaci trenér Procházka. „Pereme se sami se sebou, ale máme to stále ve svých rukou. Potřebujeme se zkrátka chytit nějakým šťast-ným zápasem,“ říká Tomáš Rada, který se týmu ujal.

Fotbalistky Slavie porazily ve finále Poháru FAČR Spartu.
Podívejte se: Slávistky mají double! Po lize předčily sparťanky i v poháru

Zajímavé výsledky se urodily i na opačném konci tabulky. Vedoucí Spoje počtvrté v sezoně prohrály, padly v Kolovratech 2:5.Druhá Přední Kopanina porazila ve šlágru třetí Duklu Jižní Město 2:1 a díky tomu po výhře 6:0 nad béčkem Žižkova poskočilo na bronzovou příčku Tempo.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...