Dukla, která je na čele díky lepšímu skóre doma udolala Přední Kopaninu 3:1. Hodně ji pomohly dva góly v závěru první půle.

„To, myslím, rozhodlo,“ přiznal trenér lídrů Josef Světlík. „Do té doby bylo utkání hodně vyrovnané, ale herně neurovnané. Moc nefungovala kombinace, vládla nervozita z důležitosti zápasu. Přišla naše tradiční slabina, že jsme hned inkasovali, ale kluci ukázali charaktera rychle navýšili na 3:1. Potom si už Kopanina, navíc v deseti, v podstatě nevypracovala žádnou šanci a utkání se jenom dohrávalo,“ dodal.

Ohromná euforie vypukla v 93. minutě zápasu Sparta - Mladá Boleslav. Adam Hložek rozhodl parádní fotbalovou bitvu.
Úžasné fotbalové drama. Spartu v nastavení spasil Hložek

Bitva Újezd s Admirou B měla neuvěřitelně dramatickou koncovku. Hosté dokázali v 90. minutě vyrovnat na 3:3, ale vzápětí inkasovali , na konečných 4:3 se trefil Kaiser.

„Celé mužstvo musím pochválit za bojovnost až do posledního hvizdu. Jsem rád, že jsme tenhle zápas zvládli a zvítězili,“ těšilo trenéra vítězného celku Karla Jeřábka.

„Musím ocenit naše mladé mužstvo, že se po přestávce dokázalo vrátit do zápasua určitě jsme si zasloužili remízu, ale fotbal je někdy krutý. Musím pochválit rozhodčí, tenhle náročný zápas zvládli naprosto skvěle. Domácím k výhře gratuluji,“ poznamenal Jan Dobrý, vedoucí mužstva Admiry.

Je jisté, že na čele tabulky přezimuje někdo z vedoucí dvojice. Dukla i Újezd mají shodný počet bodů a před sebou náročné zápasy. Prvně jmenovaný klub odehraje příští kolo v Královicích, Újezdští doma hostí třetí Kolovraty.

Vzhledem k tomu, že do konce podzimní části přeboru chybí sehrát už jen dvě kola, je jisté také to, že na sestupových příčkách přezimuje kvartet Třeboradice, Uhelné sklady, Vyšehrad B a Újezd nad Lesy, který se v odehraných dvanácti kolech nedočkal ani jednoho vítězství.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...