Předchozí
1 z 13
Další

FK NERATOVICE (divize B - minule 2. místo, 63 bodů)

Vladimír Kaňka, předseda: Do sezony jdeme se značně změněným kádrem. Do týmu se už po operaci kolena na sto procent zapojili Jakub Gombáš a Martin Šobr, trénovat začal Robert Kokoška. Jejich zranění ze stejného utkání loni na podzim ovlivnila kostru týmu. Ten se nám povedlo doplnit dravým mládím, ale také zkušenými hráči.

Odchody: Stanislav Klobása - přestup Ovčáry, Lukáš Dědek - přestup Benátky, Michal Pávek - přestup Obříství, Martin Rejman, David Radosta – zahraničí, Jakub Malák - hostování Brandýs, David Krčmář, David Halbich - konec hostování.

Příchody: Petr Kalabiška - návrat z hostování, Nikolas Dobiáš - přestup z VOŠ Roudnice, Lukáš Kühnel - přestup z Loko Vltavín, Jaromír Ježek - přestup ze Slovanu Liberec, Patrik Šamša - z U19, Vítěslav Jindřich - návrat ze Slovanu Liberec, Denys Tokar - přestup z Vyšehradu, Radek Šiler - v přípravě z U19.

SK KLADNO (divize B - 4. místo, 56 bodů)

Petr Brabec, sportovní manažer: Odchody nemáme v podstatě žádné a příchod jediný. Z Velvar jsme přivedli našeho odchovance Jaroslava Kafku.

SK KOSMONOSY (divize B - 4. místo, 48 bodů ve sk. C)

Michal Mašek, trenér: Kádr prošel mírnými změnami. Odešel Kohout (Dobrovice) a Šulc z pracovních důvodů přerušil účinkování v našem klubu. Do přípravy se připojili hráči dorostu Boxan, Bím a Hatsalyuk, hráči vracejí se z hostování Husák a Šimon Hlaváček, po těžkém zranění Hošťálek a noví hráči Prokorát, Pajer, Prieložný, Valenta.

SK ČESKÝ BROD (divize B - 5. místo, 49 bodů)

Martin Frýdek, trenér: Změn nastalo v našem kádru docela dost. Přišel Jan Kalaš z Klíčan, Damián Farkaš z Jižního Města, Matyáš Kadlec a Sebastian Minarčin z Viktorky Žižkov B, Petr Novák z Tempo Praha a brankář Christián Fülop z Horek. Naopak u nás skončili Honc, Čičatka, Obermajer, Zimmermann, Kocourek a ve volném okně odešel do Benešova Kubiš.

SOKOL LIBIŠ (divize B - 9. místo, 38 bodů ve sk. C)

Miroslav Kratochvíl, trenér: Z nových hráčů mohu zatím potvrdit brankáře Kundráta z Třeboradic a útočníka Jánského z Motorletu. Na zkoušku k nám přišli Zimmermann z Českého Brodu, Čičatka z Vlašimi (naposledy rovněž Brod) a Ciolek z Neratovic (naposledy Třeboradice). Jejich příchod ale k dnešnímu dni (28. 7.) potvrzený není.

FK METEOR PRAHA VIII (divize B - 10. místo, 39 bodů)

Jan Fíček, trenér: Činnost přerušil Frantl. Dělá na Spartě, narodil se mu syn a už před rokem avizoval, že se tohle může stát. Je šance, že mu to bude chybět a vrátí se. Skončili ještě Novotný a Trenkwitz. Naopak k nám přišli naši mladí dorostenci a vrátil se Pařízek. Další posily máme v jednání.

SK SLANÝ (divize B - 14. místo, 33 bodů)

Radim Vavroch, sportovní ředitel: Odchody: Michal Jaráb, Filip Hansl, Miroslav Hrůnek (všichni Vraný), Patrik Furmánek (Osvětimany), Jan Maroušek (Libušín?), Filip Novotný – ten celou letní přípravu bez jakékoliv dohody mezi oddíly udělal ve Velvarech, tak čekáme, jestli se někdy někdo ozve a bude se s námi bavit - u klubu ČFL bych očekával trochu jiné jednání. Příchody: nový asistent Jan Kopřiva, Lukáš Dolák – Tatran Rakovník, Pavel Exner, Petr Junek – oba Sokol Domoušice, Lukáš Herčík - přeřazen z dorostu, Miroslav Mareš, Jaroslav Trnka a Michal Beneš - návraty po dlouhém zranění.

FK ADMIRA PRAHA B (divize B - postup z přeboru Prahy)

František Jakubec, trenér: Z devatenáctky, z druhé dorostenecké ligy, přišli mladí kluci a poprvé budou hrát mezi chlapy. Hráče tedy máme z vlastních zdrojů, plus kluky, kteří hráli přebor. Máme to nakombinované, hodně mladý tým, co bude získávat zkušenosti.

SK ÚJEZD PRAHA 4 (divize B - postup z přeboru Prahy)

Karel Jeřábek, trenér: Změny byly minimální. Daňhel odešel do Dobřejovic, jinak máme kádr pohromadě. Přišel k nám Velička z Žižkova, Ircing z Motorletu, o dalších dvou hráčích jednáme.

FK ČÁSLAV (divize C - minule 5. místo, 48 bodů)

Jakub Svoboda, trenér: Z týmu odešli Strnad (Světlá) a Kopp (Uhlířské Janovice). Dotáhli jsme příchody Slavíka a Vilíma na přestup, z Pardubic přišel Hajník. Z Horek pak Martin Dudla a z Velimi Robin Vocel. Z kategorie U19 jsme si nechali Špičáka. Jednáme ještě o dvou hráčích, u nich to bude na poslední chvíli. K posílení došlo také v realizačním týmu, získali jsme Miroslava Vocela jako trenéra brankářů.

SK BENÁTKY N. J. (divize C - 6. místo, 46 bodů)

Marek Mařík, předseda: Nejzásadnější změnou je příchod Tomáše Staňka, který nahradil na pozici hlavního trenéra Radka Lacinu, ten na vlastní žádost své působení u A-mužstva ukončil a přesunul se zpět k dorostu. Na pozici asistenta zůstal Jan Kysela, který je v klubu už čtyři roky a většinu hráčů zná ze svého hráčského působení. Věříme, že se tato dvojice bude vhodně doplňovat a naplní naše cíle. Změny v hráčském kádru jsou prozatím (k 27. 7.) následující: odešli Adam Mansfeld na půlroční hostování do Sparty Kolín a Dominik Košek na přestup do Mnichova Hradiště; přišli Lukáš Dědek na přestup z Neratovic a David Komárek s Vojtěchem Holakovským z FK Mladá Boleslav.

FK BRANDÝS N. L. (divize C - 9. místo, 40 bodů ve sk. B)

Jiří Weigl, předseda: Z kádru odešli tři fotbalisté, shodou okolností všichni nás posílili v minulém ročníku. Útočník Tobiáš Svoboda si svými brankami řekl o angažmá ve vyšší soutěži. Zkouška v druholigovém Varnsdorfu mu nevyšla, nyní se zdá, že v Baníku Most-Souš z ČFL bude úspěšný. Obránce Honza Pechanec projevil přání si od fotbalu odpočinout a přerušuje kariéru. A záložník Michal Pažout se bohužel neprosadil podle představ a hledá si angažmá. Jednoznačně největší posilou je brankář Jan Fiala z Klíčan. Má všechny předpoklady stát se naší dlouhodobou jedničkou a se zkušeným Janáčkem by měli vytvořit kvalitní dvojici. Zadní řady by měl vyztužit obránce Dominik Hrčka ze Záryb, který je odchovancem naší mládeže. Záložní řadu by měl nejspíš posílit Matěj Jahoda z Náchoda, nicméně jeho působení u nás ještě není uzavřené. Z Neratovic přichází mladý forvard Jakub Malák. Další zajímavé posily se ještě rýsují, uvidíme, nakolik budeme schopni jednání dotáhnout. Byli bychom rádi za levonohého krajního obránce.

FK DOBROVICE (divize C - postup z KP)

Ondřej Murárik, trenér: Odchody: Prskavec - ukončení hráčské kariéry, Machů a Novotný - ukončení hostování z Horek, respektive Krnska. Příchozími hráči jsou zatím Bičiště, který byl loni v Horkách, ale je hráčem Lázní Bělohrad, dále Král z Pěčic, Horák z Horek a Bora z Poděbrad. Všichni u nás budou hostovat. Kohout k nám přestoupil z FK Mladá Boleslav, naposledy hrál v Kosmonosech. V jednání je ještě příchod Herzána z Poděbrad.