"Myslel jsem, že nebudeme tak nervózní. Šlo ale o první zápas, hráči nejsou na trávě tak vyhraní, i když byla plocha výborně připravena. Hráli jsme na začátku nervózně, hodně kazili, měli spoustu dotyků, měli jsme hrát přímočařeji a odvážněji," přiblížil Horňák úvod zápasu.

"Pomohl nám gól a ještě více pak ten druhý. Uklidnili jsme se, předváděli dobré akce a hra už vypadala slušně," dodal trenér.

Rezerva Dukly na úvod jarní části ČFL porazila Admiru 2:0.
Překvapení na úvod jara v ČFL. Posilněné béčko Dukly přehrálo Admiru

Dvěma góly se na výhře podílel na podzim desetigólový Radek Voltr. "Jsem rád, že jsme první zápas zvládli, bývají takové ošidné. Z naší strany to bylo na začátku takové rozhárané, uklidnil nás první gól. Výsledek 3:0 je perfektní! Věřím, že naše výkony budou mít stoupající tendenci," přeje si.

"Mohlo to skončit mnohem vyšším rozdílem," mínil brankář Milan Švenger, který relativně v klidu vychytal čisté konto. "Jedinou těžší situaci jsem řešil ve druhé minutě, kdy jsme si nepohlídali odražený balon, ale pak jsme se každou minutou zlepšovali," dodal.

Dukla v úvodním jarním kole druhé nejvyšší soutěže na Julisce porazila Třinec 2:0.
Vítězná premiéra Dukly! Na Julisce porazila Třinec góly Kozla s Moulisem

Žižkov - Přepeře 3:0 (1:0)

Branky: 25. a 65. Voltr, 85. Řezáč. Rozhodčí: Hanousek - Řeháček, Martínek. Žluté karty: Tregler, Hönig - Angelozzi. Diváků: 723.

Žižkov: Švenger - Tregler, Březina, Klusák - Řezáč, Jirásek (55. Hönig), Batioja, Sixta (85. Súkenník), Prošek (76. Štrombach), Bazal (85. Muleme) - Voltr (76. Petráň).

Přepeře: Truksa - Janošík, Tvaroha, Nesvadba, Knejzlík, Martan (85. Pejčić), Novotný (75. Kvesič), Bulíř (69. Peremene), Novák, Vyčítal (69. Gebert), Angelozzi (46. Ejoor).

Motorlet vyhrál na úvod jarní části ČFL na domácím trávníku nad Přešticemi 2:0!
Obrazem: Důležitá výhra na úvod jara! Motorlet si doma poradil s Přešticemi

Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...