Podle otce malého chlapce řidič zazmatkoval, když se ocitl před železničním mostem, pod který by se souprava očividně nevešla. „Při couvání a otáčení strhl návěsem dva přibližně dvoumetrové díly zábradlí. Jeden z nich navíc vlekl za vozidlem a poškodil jím kočár na nástupním ostrůvku,“ přiblížil Ghanem.

Osobní auto nedalo v úterý brzy ráno přednost motorkáři v v brněnské Bauerově ulici a oba řidiči se srazili. Viník z místa nehody ujel.
Srazil v Brně motorkáře, od nehody ujel. Auto už policie našla, teď hledá řidiče

4658293

Na kamerách se strážníkům podařilo částečně zmapovat průjezd vozu a díky tomu kamion vypátrali u jednoho z brněnských autosalonů. „Bulharský řidič se ke způsobení nehody přiznal a strážníci k němu přivolali státní policisty,“ doplnil Ghanem.

ANKETA DENÍKU: ČEŠI V POHYBU
Kvůli mezinárodní situaci letošní prázdniny strávíme převážně v Česku. Deník se rozhodl zjistit, jak chcete letošní dovolenou strávit právě vy a vaši blízcí. Do speciální ankety se zapojily již stovky čtenářů. Zúčastněte se také a pomozte nám zjistit, jak bude léto v Česku vypadat. Stačí do 20. května 2020 vyplnit anonymní formulář, který najdete na adrese www.cesivpohybu.cz.

Městské bytové domy ve Vojtově ulici v Brně.
V Brně dokončují městské bytovky za půl miliardy. Podívejte se, jak mají vypadat