Můžete si dát také kávu, čaj,  zákusky, ochutnat různé druhy oblíbeného street food, ale i gastronomické lahůdky z různých končin světa včetně těch rybích, či si dát sklenku čerstvého moštu, limonády, vína nebo piva z regionálního pivovaru.

Při zahájení bude i velký výběr obědového menu. Například od Raclette u Sýráku, Arménský šašlik, Taco truck Radka Příhonského, Baues Chilli Oil, Fishhouse, Clydes Jamaican Kitchen, Prague Jerk Station, Pelmeňárna, Dogfather, Franc Kaiser, Husí Játra od Filipa Töpfera a další.

Výstava Motocykl Praha na výstavišti v Letňanech.
Na výstavišti v Letňanech začala výstava Motocykl Praha. Zahájil ji Petr Pavel

Trhy na Kulaťáku nejsou jen o nakupování čerstvých potravin z farem, ale i o setkávání s pěstiteli, chovateli, ale i zakladateli. Díky zajímavé šíři českých a zahraničních stánků s občerstvení se trhy staly oblíbeným místem pro sobotní brunch. Při něm je možno si poslechnout i živou hudbu.

Na tuto sezónu je připravena celá řada vylepšení a oblíbených akcí, které by se měly konat minimálně jednou za měsíc. Některé jsou již tradiční jako například Velikonoce, Festival malých pivovarů, Svatý Martin či Advent. 

Oblíbený a očekávaný je v ČR zcela ojedinělý Festival ambasád – Food and Culture, největší přehlídka zahraniční gastronomie a kultury organizovaná ve spolupráci s pěti desítkami ambasád z celého světa se letos koná v sobotu 10. června od 8 do 20 hodin.

Chystá se také nový koncept trhů, nové uspořádání stánků, postupně budou přibývat noví prodejci a nové projekty s občerstvením. Určitě se máte na co těšit.

Zahájení výstavy Mistři renesance.
V Mánesu se sešla Mona Lisa s Davidem i Venuší. Repliky přibližují renesanci

Opět se společně zaměříme na ekologické aktivity – na trzích se třídí a omezuje produkce zejména plastových odpadů. I vy sami můžete přispět ke zlepšení společného prostředí například tím, že si přinesete vlastní obaly, budete používat látkové tašky či síťovky a na nápoje můžete mít vlastní kelímek.

Úspěch Trhů na Kulaťáku tkví v pečlivém výběru prodejců a místem - dostupností pro každého. Trhy se nacházejí kousek od Vítězného náměstí, výstup z metra Dejvická  -směr vysoké školy, Šolínova ulice. V blízkosti  je možné i využít parkování. Trhy se konají  každou sobotu od 8 do 14 hodin za podpory radnice MČ Prahy 6.