Prague Sport Games nabídnou soutěžní sporty a disciplíny jako běžecký biatlon, fotbal, atletický čtyřboj, streetball, beachvolejbal, tenis, volejbal, badminton, pingpong, nohejbal a pétanque. Návštěvníci se můžou těšit na bohatý doplňkový program jako slackline, golf, trampolíny, fotbalové šipky, horolezeckou stěnu, bobový trenažer, veslování, paddleboard, lukostřelbu a mnoho dalšího. Velkým lákadlem budou workshopy s profesionálními sportovci, konzultace s fyzioterapeuty, prezentace sportovních družstev pro děti, sportovní a relaxační masáže.

Oldřich Sahajdák, šéfkuchař v restauraci La Degustation, poskytl 18. srpna v Praze rozhovor Deníku.
Nejradši mám buřta na klacku, tvrdí michelinský kuchař Oldřich Sahajdák

Účast přislíbil tým osobností z kultury a sportu Real Top Praha

Účast přislíbil tým osobností z kultury a sportu Real Top Praha (členy jsou např. Július Lavický “Lavi”, Jan Rajnoch, Luboš Kozel, Robert Záruba, Leoš Noha a další), kteří se aktivně zapojí do jednotlivých sportovních disciplín. Kromě sportovního, kulturního a samozřejmě i gurmánského zážitku, si lidé můžou odnést i autogramy známých sportovců a osobností akce se zúčastní jak biatlonoví reprezentanti, tak zástupci české atletiky a dalších sportů. Během odpoledne budete svědky divadelního představení Sudí v podání Ladislava Hampla a večer pak koncertu kapely Žlutý pes.

Mistrovství ČR profesionálních a dobrovolných hasičů v požárním sportu. Praha 25.-27.srpen.
V Praze začal boj o nejlepší hasiče a hasičky

Tento sportovní festival je určený pro všechny sportovní nadšence, rodiny s dětmi, kamarády, kolegy a jednotlivce, kteří rádi aktivně tráví svůj volný čas. Vstup do areálu je pro všechny zdarma a pro děti budou připravené různé atrakce a samozřejmě sportovní disciplíny jako např. dětský biatlon, snowboardový trenažer nebo atletický koutek. Celá sportovní akce má charitativní rozměr a finančně podpoří handicapované sportovce. Celým dnem bude provádět sportovec a moderátor Jaromír Bosák.

Cyklotým policie v akci
Cyklotým pražských policistů vyráží na cyklostezky

Více informací o sportovním festivalu Prague Sport Games a možnost registrovat se do soutěžních turnajů a disciplín najdete na webových stránkách www.praguesportgames.cz.

/Vilma Pařenicová/