Řeč je o nové vánoční pohlednici Konta Bariéry a také častých námětech připomínek lidí, kteří se občas z pošt vracejí s neúspěchem.

Ty z vás, co se zdárně umíte plavit ve vodách internetových a uspokojují vás internetové nákupy z naprostého pohodlí vašeho domova i ty letos opět dokážeme uspokojit. V letošním roce se role internetového prodejce ujala společnost Euromédia. Pohlednici si můžete objednat na www.bux.cz.

Stojí pořád stejně, a to už sedmnáct let

Rozhodně stojí za to. Je jiná, než všechny ostatní, které jsou na trhu běžně k dostání. Díky kresbě zkušené moravské výtvarnice Jany Predikantové je malebně zimní a pohodově vánoční. Je opět trojrozměrná. I když trošku jinak, než pohlednice v předchozích letech.

Prodává se jako složený dvojlist s obálkou. Ten, kdo se rozhodne využít ji jako ozdobu bytu nebo kanceláře, ji podle návodu na rubové straně velmi snadno složí do kýžené prostorové podoby.

Stojí pořád stejně, a to už sedmnáct let. K dostání je stále za dvacet korun, které budou převedeny na účet Konta Bariéry, konkrétně na pomoc při bezbariérových úpravách škol na celém území republiky.

Vánoční pohlednice Konta Bariéry.