Největší aquapark v Čechách Aquapalace Praha chystá netradiční turnaj - bude se soutěžit o mistra republiky v jízdě na tobogánu. Návštěvníci se mohou těšit nejen na závodní klání, ale i na bohatý doprovodný program v podobě soutěží, speciálních animací a hudební show.

Netradiční závod je rozdělen do čtyř kategorií: děti od 8 do 12 let, mládež od 13 do 16 let a muži a ženy nad 17 let. Maximální počet přihlášených do jedné kategorie je 50 závodníků. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách Aquapalace Praha nebo na místě v den akce. Mistrovství odstartuje v 11 hodin dopoledne registrací soutěžících. Samotné závody se uskuteční od 13 do 16 hodin. Vyhlášení vítězů a předání cen je plánované na 16. hodinu.

Doprovodný program nabídne škálu zajímavých soutěží a her pro velké i malé návštěvníky, ze známých osobností se můžete těšit na moderátora Vlastu Korce, zpěváka Bena Cristovaa, nebo v dopoledních hodinách na zpěvačku a modelku Jitku Válkovou, která celý závod zahájí.

Největší aquapark v Čechách Aquapalace Praha.

V Aquapalace Praha můžete najít kromě dvanácti tobogánů a skluzavek také mořské vlnobití, pirátskou loď, pomalou a divokou řeku, mořská akvária, vířivky a relaxační lavice, osm metrů hlubokou potápěčskou jámu, zmrzlinový bar, dětský koutek s programem, a zároveň se můžete účastnit různých soutěží a animací. Pro starší návštěvníky je připraven saunový svět, rozdělený na čtrnáct finských saun a parních lázní.

Čtěte také: Nejdelší tobogány v Čechách mají stále větší návštěvnost