Vinohradská tak získá lepší dopravního řešení či pohodlnější tramvajové zastávky. Přívětivější by také měla být vůči pěším.

Noční tramvaj. Ilustrační foto.
KRÁTCE: Tramvaje v noci změní na pár hodin trasy

Křižovatky na šestce změnily přednost v jízdě  Tři křižovatky na Praze 6 prošly změnou dopravního značení. Na nová pravidla si tak řidiči musí zvyknout na křižovatkách Ruzyňská x Libocká, Atletická x Skokanská a Atletická x Běžecká. Přednost v jízdě se upravila tak, aby byla vždy preferována trasa s vyšší intenzitou provozu. Městská část si od tohoto kroku slibuje zvýšení plynulosti silničního provozu a také zlepšení spolehlivosti autobusových spojů MHD.

Radnice Prahy 6. Ilustrační foto.
KRÁTCE: Šestka chce regulovat zástavbu Šárce

Suchdol otvírá workoutové hřiště  Nový venkovní prostor věnovaný posilování zřídila na svém území městská část Praha Suchdol. Workoutové hřiště radnice vybudovala na Výhledském náměstí. Slavnostní otevření se uskuteční 19. července v 18 hodin. Hřiště vzniklo v rámci prvního ročníku suchdolského participativního rozpočtu, kdy se díky díky hlasování obyvatel umístilo mezi ostatními projekty se 118 hlasy na čtvrtém místě.