V pátek představila většina autorů receptů své pokrmy v pražském kuchyňském studiu Miele a v sobotu vaření pokračovalo. Prahu a střední Čechy zastupovali Marie Kroupová z Rakovnicka a Josef Hladík z Mladé Boleslavi.

Zatímco Marie Kroupová připravila kuře s nádivkou ve slaninovém obalu, Josef Hladík nabídl přítomným jehněčí na rozmarýnu s bramborovým knedlíkem a špenátem. Právě na Hladíkovo jehněčí netrpělivě všichni čekali i z toho důvodu, že boleslavský amatérský kuchař, doprovázený synem Fandou, o přípravě pokrmu všem pečlivě vyprávěl. Nakonec se jehněčí, po vytažení z trouby, na talířích objevilo jen na krátkou chvilku - okamžitě bylo snědeno.

Výsledky soutěže o tři zajímavé ceny, kde tou první je kuchyň od společnosti Indeco v hodnotě 80 tisíc korun, budou známy v nejbližších dnech.

Další fotografie ze soutěže si můžete prohlédlout ZDE.