Takzvaných „letňáků“ v metropoli momentálně funguje už více než dvacet. Zítra se k nim přidá i tradiční Žluté lázně. Až do konce prázdnin tak v Podolí každé úterý ve 21 hodin probíhají projekce pod širým nebem. Přírodní areál na břehu Vltavy láká hlavně na podmanivou atmosféru večerního promítání.

Kinobus.
Mobilní letní kino vyrazí po Praze již podesáté

Zahraniční filmy se promítají v původním znění s titulky

Filmoví fanoušci se mohou těšit na snímky české i světové kinematografie. Program obsahuje mix návštěvnicky nejúspěšnějších kusů posledního roku, včetně filmového hitu Anděl páně 2. Chybět tak nebudou akční, sci-fi ani romantické a rodinné filmy. 

Sérii úterních projekcí odstartuje Dítě Bridget Jonesové. Na programu je například i snímek z potterovského světa Fantastická zvířata a kde je najít či Rychle a zběsile 8. Kino zakončí 29. srpna zmiňovaná oblíbená pohádka. Všechny zahraniční filmy promítá kino v původním znění s titulky. Vstup je na všechny projekce zdarma.

Ilustrační foto
Pochopení Prahy si filmaři chválí

Kromě filmových lahůdek se návštěvníci mohou těšit i na ty chuťové. Večery totiž doprovodí různé zajímavé akce. „Speciálně bude připravená nabídka nápojů, oblíbený popcorn, další gastronomické pochoutky, soutěže o ceny a mnoho dalšího,“ upřesnila Hana Tietze, mluvčí areálu Žluté lázně.